Nůžky Fiskars titanové délka 21 cm 840693

Kód: 840693
607 Kč / ks 501,65 Kč bez DPH 607 Kč / 1 ks
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
19.9.2024
Možnosti doručení

Univerzální titanové nůžky Fiskars vydrží déle ostré. Jejich čepele jsou 3x tvrdší než čepele běžných nůžek. Mají ergonomicky tvarované plastové rukojeti s povrchem Softgrip® pro pohodlné držení.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Univerzální titanové nůžky Fiskars vydrží déle ostré. Jejich čepele jsou 3x tvrdší než čepele běžných nůžek. Mají ergonomicky tvarované plastové rukojeti s povrchem Softgrip® pro pohodlné držení. Nepřilnavá vrstva na čepelích zabraňuje většině lepidel, jako mají lepicí pásky či samolepící štítky, aby se na nich držely. Snadno a rychle se čistí.

Doplňkové parametry

Kategorie: Nůžky
Záruka: 24 měsíců
Délka ostří: 9 cm
Celková délka: 21 cm (8")
Hmotnost: 82 g
Složení: Titan, plast

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

V sedmnáctém století vzniklo ve Finsku několik železáren. Velká plocha lesů v oblasti Pohja spolu s nespoutanou silou vody a dostatkem řek vhodných pro dopravování materiálu vytvářela ideální podmínky pro rozkvět finského železářského průmyslu. V roce 1630 byly založeny železárny v Antskogu, v roce 1641 pak následovaly další v Billnäsu. Ve Fiskars začala výroba v roce 1649, což dnes činí společnost Fiskars jednou z nejstarších v západním světě. Fiskars je součástí skupiny Fiskars Group, globálního domova designových značek pro interiérové ​​i exteriérové ​​aktivity.