Řezací kolečko Ø45 mm Fiskars 840633

Kód: 840633
726 Kč / ks 600 Kč bez DPH 726 Kč / 1 ks
Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do:
23.9.2024
Možnosti doručení

Rotační řezací kolečko Fiskars je vhodné pro různé řezání tkaniny. Řeže přesně a snadno i více vrstev. Můžete řezat podél pravítka a tím se vyhnout sklouznutí tkanin. K ochraně pracovní plochy stolu jej používejte s řezací podložkou.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rotační řezací kolečko Fiskars je vhodné pro různé řezání tkaniny. Řeže přesně a snadno i více vrstev. Můžete řezat podél pravítka a tím se vyhnout sklouznutí tkanin. K ochraně pracovní plochy stolu jej používejte s řezací podložkou. Práce s řezacím kolečkem je bezpečná - má tlačítko pro uzamčení a odemknutí krytu čepele (Ø45 mm), která je vyměnitelná. Vhodné pro praváky i leváky.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kruhové řezače
Záruka: 24 měsíců
Rozměry: 5 x 18 cm
Složení: Nerezová ocel, plast

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

V sedmnáctém století vzniklo ve Finsku několik železáren. Velká plocha lesů v oblasti Pohja spolu s nespoutanou silou vody a dostatkem řek vhodných pro dopravování materiálu vytvářela ideální podmínky pro rozkvět finského železářského průmyslu. V roce 1630 byly založeny železárny v Antskogu, v roce 1641 pak následovaly další v Billnäsu. Ve Fiskars začala výroba v roce 1649, což dnes činí společnost Fiskars jednou z nejstarších v západním světě. Fiskars je součástí skupiny Fiskars Group, globálního domova designových značek pro interiérové ​​i exteriérové ​​aktivity.