Řezací podložka DW-111214

Kód: DW-111214
5 587 Kč / ks 4 617,36 Kč bez DPH 5 587 Kč / 1 ks
Momentálně nedostupné
Možnosti doručení

Podložka pro patchwork. Nejkvalitnější řezací podložka na našem trhu. Samosvorná funkce uzavře povrch podložky po řezu. Podložka je navržena především pro řezání látek pomocí řezacího kolečka, ale také skalpelů.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Podložka pro patchwork. Nejkvalitnější řezací podložka na našem trhu. Samosvorná funkce uzavře povrch podložky po řezu. Podložka je navržena především pro řezání látek pomocí řezacího kolečka, ale také skalpelů. Má přesnou měřící síť, navrženou pro praváky i leváky. Povrch je speciální samosvorný, ale navíc oproti konkurenci je podložka z více vrstev, takže se nekroutí, jako modré podložky. Díky povrchu a síle 3 mm můžete na této podložce řezat také skalpelem a nerozřežete ji jako modré podložky. Ostří tak zůstane dlouho ostré jako břitva. Z jedné strany je metrická síť o rozměrech 1000 x 2000 x 3 mm, z druhé strany síť v palcích 39 "X79". V kombinaci s řezacím kolečkem a pravítkem budete moci velice jednoduše, rychle a přesně řezat pruhy i jiné tvary.
Upozorňujeme, že měření v cm je přehlednější a pokud využíváte předlohy českých nebo slovenských prací, jsou stupnice v cm lepší, ale většina zahraničních prací je v inch. Naše podložka na rozdíl od ostatních má na jedné straně verzi v inch a druhou v cm. Získáte neocenitelného pomocníka.

Doplňkové parametry

Kategorie: Řezací a rotační podložky
Záruka: 24 měsíců
Rozměry: 100 x 200 cm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Donwei Machinery Industry Company se od svého založení v roce 1985 nachází ve městě Taichung na Tchaj-wanu. Všechna výrobní a balicí zařízení spolu s kancelářemi se nacházejí na stejném místě, aby se zajistil efektivní provoz společnosti. Značka neustále zdokonaluje své produkty v souladu se třemi hlavními principy: design, funkce a kvalita. Splnění potřeb každého zákazníka je nejvyšší prioritou.